جول اسکات اوستین Joel e. Osteen  که در ۵ مارس ۱۹۶۳ به دنیا آمده‌است یک واعظ، کشیش تلویزیونی، نویسنده و کشیش ارشد در کلیسای لیک وود است. این کلیسا بزرگترین کلیسای پروتستان در شهر هیوستن ایالت تگزاس آمریکاست.

خطابه‌های تلویزیونی او توسط بیش از ۷ میلیون بیننده در هفته و بیشتر از ۲۰ میلیون نفر در ماه در بیش از ۱۰۰ کشور دیده می‌شود.

او نویسنده هفت کتاب پر فروش نیویورک تایمز است. مردم جهان او را با نام مستعار کشیش خنده‌رو» می‌شناسند.

اوستین در سایتش، خود را متعهد به کمک به مردم در تمام حوزه‌های زندگی که عشق بدون قید و شرط و امید بی پایان برای رابطه شخصی با عیسی مسیح کرده‌است.

او در قسمت دیگری در معرفی خودش اظهار داشته که: ما این امید را با دیگران به اشتراک می‌گذاریم با ارائه نیازهای اساسی غذا، لباس و وسایل پزشکی به کسانی که نیاز دارند. ما از تلویزیون، اینترنت، پادکست‌ها و دیگر فناوری‌های جدید استفاده می‌کنیم تا به دیگران با خبر خوب انجیل برسیم.

چگونه شادی را به زندگی‌تان تزریق کنید و از تک تک لحظات‌تان لذت ببرید؟
برای دست‌یابی به شادی به معنای واقعی باید افکار و احساسات منفی را از خود دور کنید و دست از گله و شکایت بردارید.
 شرایط سخت و بحرانی نقش چندانی در زندگی شما ندارند، بلکه این شما هستید که با باورهای خود زندگی‌تان را می‌سازید. شما می‌آموزید چگونه شادی را به زندگی‌تان تزریق کنید و از تک تک لحظات‌تان لذت ببرید. در این‌ صورت است که خیر و برکت الهی در روزهای زندگی‌تان سرازیر خواهد شد.

در طول این مسیر باید الهام‌بخش دیگران باشید و از آن‌ها حمایت کنید. هیچ‌گاه کسی را مورد قضاوت خود قرار ندهید. سعی کنید در زندگی مانند خورشید بر همگان بتابید و منبع گرما و انرژی برای انسان‌ها باشید. همواره به خاطر داشته باشید که زندگی خود را روی موج شادی تنظیم کنید تا به‌زودی شاهد خیر و برکت الهی در زندگی‌تان باشید.

 

ذهنیت کمبود را رها کنید و ذهنیت فراوانی و وفور نعمت را جایگزین آن کنید.
خواسته حقیقی خداوند این است که شما را غرق نعمت کند.


منطق می گوید:
تا نبینم باور نمیکنم! اما قلبی سرشار از ایمان میگوید: اول باور می کنم و سپس خواهم دید.


شما باید ببخشید تا بتوانید احساس آزادی کنید و به دنبال آن احساس شادمانی و خوشحالی کنید. ببخشید تا بتوانید از اسارت آزاد شوید. ما باید به خاطر داشته باشیم هنگامی که شخصی را می بخشیم، لطفی در حق او نمی کنیم، بلکه در حق خودمان لطف می کنیم. هنگامی که بر روی نبخشیدن کسی اصرار می کنید، با نوعی نفرت در درون قلبمان زتدگی می کنیم. کاری که انجام می دهیم ، در واقع ساختن دیوارهای جدایی است. پیش خودمان فکر می کنیم که در حال محافظت از خودمان هستیم، اما این طور نیست، بلکه خیلی راحت در حال بیرون راندن دیگران از زندگی مان هستیم. در نتیجه تبدیل به افرادی منزوی، تنها، خمود و اسیر در زندانی از انزجار که خودمان آن را ساخته ایم می شویم. این دیوارها نه تنها دیگران را از زندگی ما بیرون می کنند، بلکه مانع ورود خیر و برکت به زندگی مان می شوند.

این اصل را یاد بگیرید که به دیگران تکیه نکنید و برای دلگرمی، تایید، ارزش و اعتبار سراغ خدا بروید.

 

قــرار نیست در زندگی مان همیشه درگیر مشکلات باشیم. قرار نیست نتوانیم به رؤیاهایمان دست پیدا کنیم یا نتوانیم به دیگران کمک کنیم. کمبود، سرنوشت نـهایی ما نیست.

شما خلق شده اید تا در فـراوانی زندگی کنید. اما اگر خودتـان را همیشه درگیر مشکلات بکنید، به راحتی باور کمبود در شما گسترش می یابد. باورهایی مثل:

• من هیچوقت تـوان مالی برای خرید یک خانه زیبا را نـدارم

•  من هیچوقت نمی توانم خـانواده ام را از لحاظ مالی تأمین کنم.

تا زمـانی که به کمبود فکر کنی هیچوقت به ثروت بیش از حد» دست نمی یابی.

شما باید باور کمبود را در خود از بین ببرید و باور فـراوانی را در خود به وجود آورید. خداوند از راه هایی می تواند فراوانی را وارد زندگی شـما بکند که شما هیچوقت فکرش را هم نمی تـوانید بکنید.

او برای این کار، هیچ محدودیتی بـرای شما به خاطر شغل تان، تحصیلات تان یا خانـواده ای که در آن بزرگ شده اید، قائل نیست. اگر شما به او اعتماد کنید، او چیزی فـراتر از درآمد و حقوقتان و همچنین فراتـر از هرآنچه که تا به حال هر کسی در خـانواده تان دیده است، نصیب تان می کند.

جول اوستین

 

چند سطر از هرمان هسه

چند سطر از کارل گوستاو یونگ

چند سطر از مارک توین

زندگی ,دیگران ,باور ,کنیم ,زندگی‌تان ,تک ,کنید و ,را از ,بیش از ,و برکت ,به دیگران ,همیشه درگیر مشکلات

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

seo site فیلم ها و سریال های برتر از دیدگاه سایت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه دارالحکمه اصفهان AVACS LIVE CHAT باربری سرو خرید پاوربانک ارزان Threat hunting سایت بارداری ثقلین (قرآن کریم و عترت پیامبر اکرم) تحلیل فیلم کوتاه